본문 바로가기

ұлттық тағамдар туралы мәлімет - ұлттық тағамдар эссе > 자유게시판

본문 바로가기

회원메뉴

쇼핑몰 검색

회원로그인

회원가입

오늘 본 상품 0

없음

자유게시판

ұлттық тағамдар туралы мәлімет - ұлттық тағамдар эссе

페이지 정보

profile_image
작성자 Ute
댓글 0건 조회 9회 작성일 24-09-20 11:25

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
ұлттық тағамдар туралы мәлімет - ұлттық тағамдар эссе [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сабақтың мақсаты:Ұлттық тағамдар туралы тереңірек мағлұматтар беру, «ой-қозғау» тәсілдері арқылы оқушылардың танымдылықтарын, өз бетімен әрекеттену дағдысын дамыту, пәнге деген қызығушылығын арттыру сабақтың. Дамытушылық: ұлттық тағамдар туралы ауызекі сөйлеу дағдыларын дамыту. Тәрбиелік: қазақ халқының ақ дастарқанын қадірлеуге баулу. Сабақтың түрі: жаңа сабақ. Қазақ халқының басты ұлттық тағамдарының бірі ет. Әдетте, қазақ сыйлы қонағына ет асады. Тойға немесе қонақасыға көбінесе қой сойылады. Қой еті жіліктегенде 13 мүшеге бөлінеді. Дақылдардан жасалатын тағамдар Талқан [ өңдеу қайнарын өңдеу ] Талқан қуырылған бидайдан, арпадан жүгеріден ұнтақтап дайындалады. 2.1 Жалбыздың емдік профилактикалық қасиеттерін ұлттық тағамдар ұлттық тағамдарда ет және ұн өнімдерінің үйлесуі, оған мысал қазақша ет. Ол тағамдар пайдалы Қазақ xалқының дәстүрлі асxанасы құнарлы әрі пайдалы Қазақ асxанасында ұн өнімдерінен жасалатын ұлттық тағам түрлері жетерлік. Қазақ халқының ұлттық ет тағамдары — Уикипедия Қазақ халқының ұлттық ет тағамдары Қазақ халқы асты жоғары бағалап, қадірлей білген. Сондықтан қазақтар адам қажеттіліктерінің ішінде тағамды жоғары қойған. «Астан үлкен емессің», «Ерді қорласаң састырар, асты қорласаң құстырар» деген секілді ескертпе сөздер, мақал- мәтелдер осының дәлелі. Сабақтың тақырыбы: Қазақтың ұлттық тағамдары. Сабақтың мақсаты: ұлттық тағамдар түрлерінің жасалу жолдары жайлы ұғымды қалыптастыра отырып, олардың қадірін бағалауға үйрету. Дастарханды, ақты ерекше қастерлеп. Қазақ халқының ұлттық ет тағамдары. Қазақ халқы асты жоғары бағалап, қадірлей білген. Сондықтан қазақтар адам қажеттіліктерінің ішінде тағамды жоғары қойған. «Астан үлкен емессің», «Ерді. Білімділік: оқушыларды қазақ халқының ұлттық тағам түрлерімен таныстыру. Дамытушылық: ұлттық тағамдар туралы ауызекі сөйлеу дағдыларын дамыту. Қазақтың басты ұлттық тағамы ет. Етін жеп, сорпасын ішеді. Жылқының етінен қазы, қарта, жал, жая дайындайды. Қуырдақ қуырады. Суық жерде тұрса да, жылқының сорпасы қатпайды, майы тоңазымайды. Жылқының еті өте сіңімді болады. Модульдік лексикалық минимум Лексический минимум модуля. ұлттық тағамдар национальные блюда сусындар напитки. 2.1 Жалбыздың емдік профилактикалық қасиеттерін ұлттық тағамдар ұлттық тағамдарда ет және ұн өнімдерінің үйлесуі, оған мысал қазақша ет. Айранды сусын ретінде, тағам ретінде де пайдалануға болады. Қатық сиырдың, қойдың, ешкінің қаймағы алынбаған сүтінен ұйытып әзірленеді. Қатық піскен сүттен де ұйытылады. Қатық ұйыту үшін. Ол тағамдар пайдалы Қазақ xалқының дәстүрлі асxанасы құнарлы әрі пайдалы Қазақ асxанасында ұн өнімдерінен жасалатын ұлттық тағам түрлері жетерлік.

академиялық жазылым дегеніміз не, академиялық жазылым презентация менің әпкем өлеңі, әпке туралы әндер кәсіпкерлердің өз міндеттемелерін қамтамасыз ету шарттары мен тәсілдері, кәсіпкерлік кодекс математика 9 класс ниш 2 часть, электронные учебники ниш скачать бесплатно бжб тжб жауаптары 3 сынып, 3 сынып тжб жауаптары математика




виртуалды және кеңейтілген шындық презентация
аңдамай сөйлеген ауырмай өледі мағынасы
педагогикалық практика есебі үлгісі
worldskills kazakhstan өңірлік чемпионаты
көксерек әңгімесі жоспар құру

.
==============================================================

~~~~~ тұрмағамбет ізтілеуов өлеңдері ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.